Bekräftelse

Tack så mycket för ditt svar


Du har förhoppningsvis redan fått ett mejl som bekräftar att vi har fått ditt svar. Kom ihåg att kolla din skräppost om du inte kan hitta bekräftelsemejlet i din inkorg.


Om du inte kan hitta bekräftelsemejlet 5 minuter efter det att du fyllde i frågeformuläret kan det bero på att du har fyllt i fel e-postadress. Vi uppmanar dig då att fylla I formuläret igen, med korret e-postadress. Om du fortsatt inte får något bekräftelsemejl ber vi dig skriva till info@forskningspanelen.se så att vi kan säkerställa att du har möjlighet att ta emot våra mejl.


Inom 1-3 arbetsdagar från det att du får din bekräftelse kommer du få ytterligare ett e-postmeddelande där vi meddelar om vi kan hitta en studie som passar dina svar. Om en forskningsstudie matchar dina svar, kommer en av våra forskningssjuksköterskor att kontakta dig via telefon och e-post.


Vänliga hälsningar

Forskningspanelen


Om Forskningspanelen

Forskningspanelen är en svensk patientförening som syftar till att främja forskning och utveckling av nya läkemedel i Sverige. Vi jobbar för att göra det enkelt och säkert att delta i klinisk forskning. Du kommer att erbjudas deltagande i olika forskningsprojekt som är relevanta för dig, och du kommer alltid ha möjligheten att välja att avstå. Utöver detta kommer du att få nyhetsbrev om forskning och forskningsrapporter, med mera. Forskningspanelen är grundat av James Lind Care, en patientorganisation som jobbar för att göra deltagande i forskning enkelt och säkert.

Om du har några frågor om denna studie, eller om Forskningspanelen i allmänhet, är du välkommen att höra av dig till vår forskningsassistent via e-post på info@forskningspanelen.se