Forskningspanelen finns nu på Facebook

Forskningspanelen har skapat en Facebook-sida! Här kan du följa de senaste nyheterna inom forskning, läsa om våra medlemmar och se bilder och videor.

Forskningspanelen lanserade i veckan en ny Facebooksida. Det här är något vi verkligen har sett fram emot! Vår gruppchef, Rasmus Hjorth, är särskilt entusiastisk;

”Vi är mycket glada att starta vår nya Facebook-sida. Vi kan nu erbjuda ett forum för våra medlemmar där de kan ta del av information kring forskning och våra medlemmar. Vi ser verkligen fram emot det.”

Invitation till att ”gilla” vår sida

Trots att vår Facebooksida är ny har vi redan fått hundratals besökare som gillar sidan. Det är vi oerhört glada för. Rasmus Hjorth hoppas att den siffran fortsätter att stiga;

”Vi är mycket nöjda över att så många medlemmar redan har valt att gilla vår Facebooksida. Vi hoppas och förväntar oss att den här siffran ska stiga eftersom Forskningspanelen är en stor och stark grupp, något vi också skulle vilja vara på Facebook”.

Han fortsätter: ”Jag skulle vilja uppmuntra alla våra medlemmar att gilla vår Facebooksida och ta del av de spännande aktiviteterna och händelserna i vår grupp”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *