Nytt tillskott till teamet: Träffa vår nya community specialist! 

Vi välkomnar ett nytt ansikte till Forskningspanelens Team: community specialisten Hanna! Hon kommer att hjälpa till att engagera flera medlemmar i forskning med resten av teamet här i Sverige.

Forskningspanelens funktioner

Som community specialist kommer Hanna att vara tillgänglig för våra svenska medlemmar genom att svara på email, samtal och engagera sig med medlemmar på våra sociala medier. Hon kommer även ha ansvar över att dela ut forskningsnyheter och har kontakt med våra forskningssjuksköterskor.  

Detta är för att Forskningspanelens primära fokus ligger på att göra det enkelt och säkert att delta i kliniska studier för alla som vill medverka. Denna gemenskap grundades utav den europeiska patientorganisationen James Lind Care, som har även grundat andra medlemsgrupper i sju europeiska länder. Detta gör att vi är väldigt glada över att kunna ytterligare expandera Sveriges community!

Head of Communications på James Lind Care, Rasmus Hjorth, är glad över att våra svenska medlemmar kommer att ha en ny person att kontakta:

Vi ser fram emot att få ett till tillskott i vårt team som är med att nå vårt mål att göra forskning om nya medicinska behandlingar mer patientcentrerad och vi tror att vår nya community specialist Hanna har de rätta egenskaperna för vårt mål.” 

Mer om Hanna

Hanna har stor erfarenhet inom kommunikation, grafisk design och administrativa arbeten, dessutom har hon även ett intresse inom vården och den medicinska industrin, som kommer vara värdefullt för vårt arbete med att stödja nuvarande och potentiella medlemmar. Hanna kommer också hålla på med nyhetsbrev, webbsida, Facebook, visuell kommunikation och sist, men inte minst, nå ut till er medlemmar. 

Jag har hoppet att kunna hjälpa medlemmar på deras resa och att de känner sig omhändertagna och känner ett förtroende att vända sig till mig för frågor och funderingar,” säger hon. “Jag ser fram emot att kunna skapa en meningsfull kontakt med Forskningspanelens medlemmar.”

Vi på Forskningspanelen är mycket glada att välkomna Hanna till vårt team! Vi vet att tillsammans kan vi fortsätta öka kunskapen om kliniska studier, förbättra dess påverkan och engagera våra medlemmar.  

Vi på Forskningspanelen strävar efter att jobba med mer studier och samtidigt stärka vår medlemsorganisation. Klicka här om du vill lära dig mer och för att komma till våra pågående studier: Våra pågående studier – Forskningspanelen 

 

Foto av Peter Oleander via Canva.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *